Hidup ibarat Eye On Malaysia





Thanks a lot abang Long!

Monday, 28 January 2013 | 9:59 pm | 0 comment
assalamualaikum guyz..!
hehe.. alhamdulillah,, atas bantuan "abang long",, blogskin blog ne akhirnya berubah jugak,, hehehe,, oleh kerana pengubahsuai blog ne abang long,, theme yang menjadi pilihan pun misai.. haha,, by the way thanks kerana sudi bersusah payah,,hehe,, aku xpaksa kau bha kan "abg long".? haha,, aku nak kata ne,, "terima kasih daun keladi,,ada masa nanti kasi cantik la lagi,," haha~~

haa,, b'dasarkan kata2 di atas,, (ceewah,,hehe) Allah dh kurniakan aku si abg long to solve my difficulty.. hehe.. orang kata, jika orang lain berbuat baik kepadamu,ceritakanlah kepada orang lain,, so, di sini,, apa yang aku nak katakan adalah,, "abg long<<kau meeeemang baek! hehe,, syukran limusa'adatika,, (>_<)
tu jaQ i nak gtaw,, hehe
sekian, wassalam~ (@_<)